STAP 1

Laat je
online inspireren

Maak het jezelf lekker makkelijk. Op onze website vind je al onze collecties en modellen terug. Scroll, bekijk foto’s en ga door gedetailleerde beschrijvingen. Zo krijg je een duidelijk beeld van alle mogelijkheden.

STAP 2

Bezoek ons
toonpark

Een eerste idee van wat je wil? Kom langs in ons toonpark. Je kunt er alle modellen en stijlen met eigen ogen bewonderen. Voel de sfeer van het hout, ervaar de ruimtes en krijg een beter beeld van afmetingen, materialen en afwerkingen.

STAP 3

Ontvang een offerte
op maat

Ben je er zo goed als uit? Tijd om de koppen bijeen te steken. We gaan samen rond de tafel zitten en bespreken uitgebreid je wensen en behoeftes. Alle details komen aan bod, waarna je een prijsvoorstel op maat ontvangt.

STAP 4

Productie
& plaatsing

We vervaardigen je tuinhuis, carport of bijgebouw volledig zelf in ons atelier. Zo behouden we maximale controle over de kwaliteit, timing én het budget. Geen gedoe, geen verrassingen.

STAP 5

Nazorg
& service

Ook na de oplevering zijn we er voor jou. Ervaar je toch een probleem nadat je project is afgerond? Geef een seintje. Je kunt altijd op ons rekenen voor een oplossing.

Real life inspiratie nodig?

Kom op ontdekking in onze showroom. Je kunt er alle modellen, stijlen, materialen en afwerkingen bewonderen in diverse settings. Zo krijg je een nog beter beeld van de mogelijkheden.