Wij realiseren tuinhuizen, carports en andere bijgebouwen met een uitzonderlijk oog voor design en detaillering. Zo creëren we waardevolle plekken om nog intenser te genieten van het buitenleven.
WAAR WE VOOR STAAN

Beleef het buitenleven beter

Bij Cockaerts Tuinhuizen laten we jou op een andere manier naar het buitenleven kijken. Alles wat we doen, staat in functie van jouw tuinbeleving. Onze realisaties maken buitenruimtes mooier, gezelliger, comfortabeler en veiliger. Of je nu op zoek bent naar extra opbergruimte, een nieuw tuinkantoor of een poolhouse met keuken, je haalt altijd meer uit je tuin.

ONZE STAMBOOM

Een aangeboren liefde voor hout

Cockaerts Tuinhuizen is ontstaan vanuit een diepgewortelde liefde voor hout en ambacht. Wij zijn een echt familiebedrijf dat al decennia in het vak zit. Oprichter Benjamin De Cock kreeg de stiel van thuis uit mee. Dat hij als zaakvoerder nog elke dag mee op de werkvloer staat, laat zien hoe groot onze passie is.

Ben jij uit het juiste hout gesneden?

Wij zijn altijd op zoek naar talent. Heb jij hout in de vingers? Laat van je horen en wie weet timmer je hier straks verder aan je carrière.